Vesprada de pilota a Castelló

vesprada de pilota, valencianaEsta vesprada dimecres 11 de Març a partir de les 15:30h al carrer Gràcia (al costat de la casa dels Caragols), es reuniran tots els jugadors i jugadores de Castelló per gaudir d’una gran vesprada de pilota. Es començarà amb partides de raspall entre xiquets de l’Escola Municipal de Pilota Valenciana i de diferents centres educatius de Castelló que practiquen pilota amb Aur-art.

Posteriorment, tindrem partides de l’Escola d’Adults i dels pilotaris de Centres d’Atenció a Persones amb Malalties Mentals, que organitza el C.R.I.S de Creu Roja de Castelló, que enguany ajuntarà més de 50 jugadors del C.R.I.S i Centres de Dia d’Acova i Sant Pau de València, i el CEEM San Lorenzo de Brindis de Massamagrell. Per concloure la vesprada, es jugarà la tradicional partida de galotxa per part dels membres del Club Pilotari Castelló.

La pilota com esport tradicional, molt estès i practicat des de fa molts segles a Castelló de la Plana, ha servit per entretindre jugadors i espectadors, que l’han estimada i conservada fins els nostres dies, és per això que des del Club Pilotari Castelló tenim les portes obertes tot l’any i per a tots, perquè la pilota a més de ser cultura i símbol dels valencians, és part de tots els castellonencs i castellonenques, indiferentment de les seues capacitats. Així que, ja ho sabeu: quedeu tots convidats!

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?