La Collonga-Muixeranga de Castelló

La Collonga-Muixeranga de CastellóLa Conlloga-Muixeranga continua amb les actuacions previstes per a la setmana de festes de la Magdalena. Aquest dimarts la Conlloga ha participat en l’acte organitzat per l’Assosciació de Malalts d’Alzheimer el qual ha tingut lloc al Carrer Mestre Arieta a les 12h del matí. Els assistents han pogut gaudir de les diferents figures realitzades, com els dos pilars de tres o els alcoiantes simultànis. El proper acte de la Conlloga tindrà lloc el proper dissabte dia 14 a la plaça Santa Clara de Castelló a les 12h del matí. Aquesta actuació és esperada amb molta il·lusió pels membres de la Conlloga ja que es celebrarà la I Diada Muixeranguera a la nostra ciutat.

A més de l’actuació del matí, a les 20h començarà a la colla el Pixaví un cercacolles en el que la Conlloga continuarà alçant les seves figures pels carrers de Castelló. S’espera l’assistència dels castellonencs als propers actes i com no, la participació a la pinya de tots aquells que vullguen formar part de les figures.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?