El pròxim dissabte 20 a les 19:30h al Cinema Odèon d’Albaida es realitzarà el concert que dóna inici a la nova temporada musical de la societat albaidina.

 

La Unió Musical d’Albaida l’Aranya celebra aquest dissabte el concert de Santa Cecília amb la tuba com a protagonista. L’obra per a banda i solista, Tuba Concerto del compositor Edward Gregson, demostrarà la virtuositat al qual pot arribar aquest instrument, de vegades, ocult entre les formacions bandístiques però que forma un pilar fonamental en qualsevol banda simfònica.

l'aranya unio musical d'albaida

El solista encarregat d’interpretar aquesta obra és Adrián Durà Vizcaíno membre de l’Aranya i alumne del conservatori superior de música «Bonifacio Gil» de Badajoz. Adrián, que va començar els seus estudis al conservatori d’Albaida, ha acabat sent l’exemple de com la formació al voltant d’una societat musical acaba per desitjar convertir-se en un gran professional de la música.

 

Per tot això, l’Aranya vol demostrar, en aquest concert, que d’entre els seus membres hi destaquen músics professionals i per tant la consagració d’aquests interpretant obres com a solista junt amb la banda que la vist créixer professionalment. No és la primera vegada que l’Aranya celebra un concert d’aquestes característiques, ja que en el 2010 va donar protagonisme als músics Andrea Sebastià, Ruben Martínez i César Roig. A més de l’obra solista de tuba i banda, també sonarà, a la segona part del concert, jazz i swing. Compositors com Glenn Miller o Benny Goodman estaran presents en aquestes obres considerades del gènere «big band» que es va popularitzar als anys ’30 dels EUA.

 

Enguany l’Aranya ha realitzat un munt d’activitats on destaca l’edició de «l’Aranya i el fester» i per aquest motiu hi haurà a la venda aquest disc de música festera a l’entrada del Cinema Odèon el mateix dia del concert. A més, durant el descans es repartiran els diplomes acreditatius als nous educands de l’escola de música i als nous membres de la banda on es troben Manel Soler amb la trompeta, Jordi Ureña amb el trombó i Àngela Garcia amb el violoncel. Un dia especial per a tots tres i també per a l’Aranya perquè conclou un any de fites importants i dóna inici a una nova temporada que vindrà plena de grans esdeveniments com la segona edició del concurs de composició de pasdobles Fernando Tormo Ibáñez.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?