I per fí arribava el día 2 d´Agost de 2015, on la Coral Polifònica Alcoiana devia desplaçar-se fins Tavernes de la Valldigna per tal de participar al II Festival “Cançons a la Mar” en Tavernes.

A les 16h eixia des d´Alcoi un autobus amb els coralistes i acompanyants per tal d´arribar allí a les 17:30 hora prevista per als assajos, cneixer l´escenari i fer diverses proves de só.

Una vegada allí ens van rebre alguns membres de la Coral Marinyén de Tavernes ens van enssenyar on ens podien canviar i de seguida varem anar al Parc del Llac de la Goleta on estava l´escenari per tal d´assajar amb la resta de cors el cant comú “La Barraca”.

Sobre les 20h ja estava tot el parc ple de gom a gom i puntuals va començar el Festival amb el Cor Veus de la Safor de Gandia, a continuació la Coral Nova Creació de l´Alcudia i el 3er lloc la nostra actuació de la Coral Polifònica Alcoiana.

Les peces que varem interpretar ja són conegudes al nostre repertori: “L´estaca”, “D´un temps, d´un pais” o “Homenatge a Teresa” però que van crear una gran espectació dintre del públic.

Finalment cap a les 21h cantava el cor amfitrió de Tavernes de la Valldigna la Coral Marinyén i a continuació tots els cors ens varem dirigir cap a l´escenari per interpretar el cant final “La Barraca”.

També va haver moments per a l´agraïment i per fer entrega d´un record per la participació a les diferents corals.

Una vegada finalitzades totes les interpretacions varem anar fins a una “escoleta” on varem compartir una picaeta d´alló més variada i com no també van haver moments musicals.

A continuació vos deixem una galeria d´imatges de les nostres interpretacions:

P1010835
P1010836
P1010837
P1010855
P1010856
P1010862
P1010863
P1010864
II Festival "Cançons a la Mar" Tavernes

– Paraules d´Amor de Joan Manuel Serrat:

 

 

 

 

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?