Després de la celebració del Dia Internacional de la Música que per 1ª vegada es celebrava a Alcoi e interpretar diverses peces juntament amb l´Orquesta Simfònica Alcoiana, la Coral quasi quasi donava per finalitzar el curs 2014-2015.

Però també és veritat que aquest estiu es presenta diferent a la resta per la quantitat d´actes als quals hem asistit i hem de participar.

Primerament amb el CorJust San Salvador de Cocentaina, l´Ateneu Musical de Cocentaina i la banda Primitiva el “Gamell” d´Albaida la Coral Polifònica Alcoiana va participar a l´entrada Mora d´Oriola interpretant “Santiago Capità” de Saúl Gómez. Aquesta peça està dotada d´un acompanyament coral per fer encara més si cap una maginífica peça recordada allá on sona.

I així va ser el passat 17 de Julio al voltant de 50 membres de la Coral Polifònica Alcoiana ens varem desplaçar fins a Oriola per acompanyar al Capità Moro Realiste d´Oriola.

Propera actuació al II Festival de Coral “Cançons a la Mar” en Tavernes de la Valldigna.

Continuant amb les activitats de la Coral en estiu, ens queda la participació en el II Festival de Corals “Caçons a la Mar” que es celebra en Tavernes de la Valldigna el proper Diumenge 2 d´Agost a les 20h.

La Coral Polifònica Alcoiana va rebre l´invitació a aquest festival al concert de Nadal, quan un dels membres de la Junta Directiva de la Coral Marinyén de Tavernes va vindrer per escoltar el concert i per fer formal la participació de la nostra Coral al certamen.

Es trata d´un festival Coral que busca un any més consolidar-se en el panorama cultural de Tavernes i on participen altres coral de Gandía, Tavernes i l´Alcúdia.II Festival Corals "Cançons a la Mar"

La Coral Polifònica Alcoiana interpretarà algunes de les cançons més conegudes del seu repertori en Valencià com ara: “Homenatge a Teresa” d´Ovidi Monllor ó “Paraules d´Amor” de Joan Manuel Serrat.

Programa II Festival Coral "Cançons a la Mar"

De segur que la participació de la nostra Coral en un Festival així i compartir moments amb altres coralistes será un gran record per a tota la Coral Polifònica Alcoiana.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?