Dissabte que ve dia 10 de novembre tindrà lloc l’Exaltació de les Falleres Majors de la comissió de la Falla arxiduc Carlos Músic Gomis per a l’exercici 2012-2013.

L’acte que es realitzarà en la sala d’actes del col·legi Salesians Sant Joan Bosco de l’AV. De la Plata a València, donarà començament a les 16:30 hores.

En primer lloc Exaltarem  la Fallera Major Infantil 2013 Xiqueta LAURA BAU PIERA, la qual imposarà les bandes a la seua Cort d’Honor Infantil, després els mostrarem eixe  quadro tan bonic que formen els xiquets i xiquetes de la nostra comissió en l’escenari.

Fallera Infantil Laura Bau Piera

Fallera Infantil Laura Bau Piera

A continuació després del descans celebrarem l’Exaltació de la nostra Fallera Major per a les Falles del 2013 Senyoreta BEGOÑA ORTIZ SANCHO, la  qual després de rebre a tota la seua Cort d’Honor i imposant-les les bandes de fallera, ens delectaran totes juntes la vista formant eixe preciós ramell de flors que són les falleres de la nostra comissió.  Les dos Laura i Begoña seran exalçades més si és possible pels seus respectius mantenidors.

 

Fallera Major Begonya Ortiz Sancho

Fallera Major Begonya Ortiz Sancho

Per a finalitzar, una vegada hàgem rebut la visita de les Falles del nostre Sector de Patraix i de les Falles amigues invitades a l’acte, que compartiran amb les nostres Falleres Majors la seua emoció i alegria donarem pas a una fi de festa organitzada per components de la nostra comissió.

Els desitgem a Begoña i a Laura que tinguen un dels dies més feliços del seu regnat, en companyia dels seus fallers i falleres, familiars i amics. Hi haurà alguna que una altra sorpresa agradable per a les nostres màximes representants.


 

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?