betlem de tirisiti infofesta

Com ja ve sent habitual des de fa més de 100 anys, el Betlem de Tirisiti d’Alcoi marca l’inici del Nadal. Aquest tradicional retaule nadalenc conjuga els passatges més tradicionals de la Bíblia amb anècdotes, desfilades de moros i cristians, el globus de Milà, etc redreçat per la peculiar marioneta de Tirisiti, aquest «ventero» cabota que arriba a negar posada a la Sagrada Família.

Des del dilluns 26 de Novembre fins al divendres 21 de Desembre es realitzaran sessions en el Teatre Principal d’Alcoi exclusives per a escolars i a partir d’aquesta data, es podrà gaudir del Betlem de Tirisiti de forma particular. Les entrades es podran adquirir en taquilla o a través d’internet en ServiCam.

Petits, adults i majors, aquest Bé d’Interès de Cultural no pot passar desapercebut per a ningú. Gaudeix del Betlem de Tirisiti en tot la seva esplendor a Alcoi.

betlem de tirisiti quality tours mariola

Per a grups escolars, fes la teva reserva a través de Quality Tours Mariola i combina entrada Tirisiti + Visita Muralles Medievals + Monitors + Llotja Sant Jordi

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?