Concert Disney Musica Nova

Arriba Nadal, arriben unes dates molt senyalades!! I per aixó aquest any el nostre calendari continúa sent d´alló més variat!! 😉

Ací vos deixe´m l´informació d´un acte molt d´actualitat i familiar.

DIssabte 19 de Dessembre a les 19;45h al Teatre Calderon D´Alcoi, concert Disney Fantasy organitzat per la Societat Musical Nova d´Alcoi, junt a la Coral Polifònica Alcoiana, grup de teatre Tesalín i Masters Ballet.

Serà una vesprada dedicada per als més menuts de la casa, on combinarem peces molt conegudes de Disney, interpretacions teatrals i també dança.

No us ho podeu perdre!!

Les entrades per al concert estan a la venda a partir de hui a través de www.instanticket.es , en la taquilla del Centre Cultural Mario Silvestre Alcoi de dilluns a divendres de 11:30 a 13:30 hores i en la taquilla del Teatre Calderón els dijous de 11:30 a 13:30 hores i de 18 a 20 hores i els divendres i dissabtes de 18 a 20 hores.
El preu de les entrades és de 8€ al pati de butaques i de 6€ a l’ amfiteatre. Per als socis del “Club de l’ Espectador” el preu serà de 6€.

 

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?