mascleta alcoy

 

La mascletà que es dispararà aquest diumenge en acabar la Glòria Infantil d’Alcoi, haurà de disparar-se al pont del Viaducte, degut a que la nova normativa que ha entrat en vigor enguany impedeix que es puga efectuar a la Plaça d’Espanya al·legant que no hi ha distància de seguretat suficient amb les façanes.

Fins a l’últim moment el govern municipal ha intentat aconseguir el permís per part de la Subdelegació de Govern per poder disparar la mascletada al seu punt habitual, tal i com ja va ocórrer el passat Dia de la Glòria. Però no ha estat possible, i va ser precisament després d’aquella primera mascletada de les festes que es va advertir a l’Ajuntament de l’obligació d’aplicar la nova normativa, per la qual cosa s’ha hagut de traslladar l’acte a un emplaçament que acomplesca una distància de seguretat mínima.

El regidor de Festes d’Alcoi Jordi Martínez ha lamentat que la normativa de seguretat obligue a canviar d’ubicació un acte com aquest: “Som conscients que per a molta gent suposa un contratemps i una decepció, perquè som molts els alcoians que gaudim amb aquest espectacle de so i pólvora. Però les lleis al voltant d’aquestes qüestions són estrictes, i no ens queda altra opció que traslladar les mascletades al pont. Seguirem estudiant alternatives i si hi ha alguna solució tècnica que ens permeta seguir disparant-les a la plaça, però ens temem que això no podrà tornar a repetir-se. També estem estudiant possibles solucions per a la mascletada del Dia de Sant Jordi, però encara no podem avançar res fins que analitzem a fons les diferents alternatives”.

 

16 Comentarios
  1. […] Como ya adelantamos el viernes, la “mascletà” que habitualmente se ejecutaba en la Plaza de España, ha tenido que trasladarse hasta el puente del Viaducto por cuestiones de seguridad. Accede a esta noticia, pincha aquí  […]

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?