hqdefault

Ja està disponible la revista de les festes majors de Catarroja de l’ any 2013. En ella es detalla el programa complet que ha organitzat i patrocinat l’ ajuntament de la localitat. Un programa variat pensat per a tots els veïns, tant menuts com majors. I per supost, un programa al que no falten les activitats típiques y tradicionals d’ este poble com ara el conegut concurs d’ all i pebre, l’ esmorzar al port, moros i cristians…

Un mes de setembre ple d’ activitats esportives per a totes les edats, des de torneig de tenis fins a torneig de petanca, concurs de vela llatina… Parc infantil i xocolatà per als més menuts i berenar per als més majors.  Per als joves trobem una programació típica de tots els anys amb l’ habitual concurs de play backs, una discomòbil I una macrodiscoomòbil.

El teatre auditori tindrà una programació especial també entre la que cal destacar el musical de “caperucita roja”. A més d’ estos actes trobem una programació solemne amb missa, processó i la carxofa.

Des de catarrogins.es anirem informant dia a dia de les activitats programades i desitgem  a tots els catarrogins unes BONES FESTES.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?