La xiqueta Inés Miralles i Escribá, va ser nomenada Fallera Major Infantil de la Falla El Corral d’Alberic, eixida d’un conter de Fades, on ella sigué la Princeseta, que va cautivar amb el seu sonriure i bellea, no sols al príncep, sino també a tots els que estaven en el Teatre Liceu, el passat disabte, dia 19 de gener de 2013, una data que de segur, será inolvidable per Inés.

Tot començá amb un conter, on es buscava una Princeseta, per al Princep. Els Donyets, el Renoc (sapo), la Fada. La Bruixa (que era bona), i el Llop, que vivien en la nostra Muntanyeta, al voltant del polvorí, es van reunir per entre tots trovarla, per el poble d’Alberic. Al assabentar-se, que La Falla El Corral, anava a presentar a la seua Fallera Major Infantil i vorer la bellea  i simpatía d’Ines, van decidir que ja no buscaven mes, i que fora ella la Princesa.

I com passa en els contes, el somni d’Inés, es fé realitat, convertin-se en Princesa i Fallera Major Infantil 2013, de la Falla que la va vorer naixer i creixer.

L’autor del conter i la direcció, va ser obra de Fco. Javier Miralles i Caballero, pare d’Ines i un dels fundaors de la falla. Amant dels Sainets en Valencià.

Els membres del grup de teatre de la falla, i els seus personatges, van ser: Fada, Lidia Gonzales i Monzó, Renoc, Pedro Martorell i Ortega, Bruixa, Lucía Benavent i Pla, Llop, Noé Miralles i Rodríguez.

Donyets: Alba Pla i Buades, Ana Ortega i Pérez, Sheila Clemente i Fernández, María Moscardó i Martorell, Carla Grau i Llacer, Aitana Roger Albarracín i Benavent, i Claudia Vanaclocha i Gómez.

Després d’aquesta representació que va fer les delicies de menuts i majors, comença la Presentació, amb la parelleta de Presentadors: Carla Clemente i Sanchís, e Iván Miralles i Rodríguez.

En primer lloc, amb la presencia de la Fallera Major Infantil 2012, la xiqueta, Sandra Briz i Díez, acompanyada per el President Infantil 2012, xiquet Llorenç Hernández i Caballero, que van rebre a la resta de la Cort d’Honor Infantil, per a continuació, obrir-se el teló i amb una ambientació de llums i música, i de fons, la Muntanyeta d’Alberic i als seus peus, la Cort d’Honor Infantil, i al seu costat, una Barraca Valenciana, i davat xiquets fallers.

Com per art de magia, va eixir per darrere de la Barraca i muntada a cavall, Inés Miralles I Escribá, la xiqueta que anava a ser proclamada Fallera Major Infantil.

El seu pare, Javi Miralles, va a ser l’encarregat de dedicar-li una poesía fet per ell i per a la seua filla, plena d’amor, somnis i desitjos desde que va naixer, de que algún dia seria el que huí es fea realitat, Fallera Major Infantil, de la seua Falla, des que va naixer. Emoció intens, per part de pare i filla, en aquestos moments tan especials.

El acompanyant de Inés, es el President Infantil 2013, el xiquet Jordi Carramolino i González.

Després, Sandra Briz i Diez, es va acomiadar fent un recordatori per el seu any mágic, i es doná pas a les pleitisies, per part de: Vicent Escrivà i Llopis, Associació de Carreters “La Morera” d’Alberic, La Regina de Fira i Festes Sant Joan i Sant Pere d’Alberic, Janet Muñoz i Perona, acompanyada pel Regidor, Francisco Bernal i Orduño, Falleres Majors infantils de les Falles, Vila i Honor de Corbera, la Falla Lo Millor d’Alberic de la Falla L’Amistat d’Alberic la Comissió Local Fallera d’Alberic, xiqueta ,Sandra Briz i Diez, Fallera Major Infantil 2012, Falla El Corral, de la Junta Local Fallera d’Alberic, i en representació de l’Ajuntament d’Alberic, el alcalde, Antonio Carratalá i Mínguez.

Finalitzá, amb els Himnes d’Alberic i el de la Comunitat Valenciana.

Fdo.: Eduardo Sala – Corresponsal Ribera Alta / Fotos: Eduardo Sala.

 

Notícia facilitada per:

portal-comarcal1

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?