El xiquet Sant Jordiet 2016, Juan Anduix, de la filà Asturianos va viure el seu primer acte oficial en el càrrec durant la Processó del Corpus, celebrada el passat diumenge, 7 de juny. Va participar juntament amb l’Assemblea General de l’Associació només tres dies després que la sort li concedira l’oportunitat de ser el principal protagonista de la Festa del pròxim any.

Durant aquest acte, el xiquet va rebre el suport dels alcoians que van eixir al carrer per veure aquesta tradicional processó. A Juan el van acompanyar la resta de càrrecs, alferes i capitans, que van ser presentats durant l’Assemblea celebrada el dijous, 4 de juny.

 

 

Juan Anduix estudia al col•legi Muntori de Castalla i pertany a una família que ja coneix el que és desenvolupar un càrrec a la Festa d’Alcoi. El seu pare, Juan Carlos, va ser l’alferes cristià de l’any 2010.

 

La Processó del Corpus va començar a la Parròquia de Santa Maria, on també va acabar després de recórrer els principals carrers del centre de la ciutat. Dins del temple el Grup de Danses Sant Jordi va escenificar el ball de la Moma.

 

Amb la Processó del Corpus s’inicia un intens any per al xiquet Juan, per a la seua família i per a tota la filà Asturianos.
 

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?