L’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació de Sant Jordi han signat un protocol per l’organització de la Cavalcada, per tal d’establir les responsabilitats i tasques que cada entitat assumeix a l’hora d’organitzar una desfilada que està catalogada com a Bé d’Interés Cultural Immaterial. D’acord amb la declaració BIC, la responsabilitat de l’organització recau en l’Ajuntament, però aquesta organització es porta a terme amb una estreta col•laboració de l’Associació de Sant Jordi, per tant es feia necessari establir en un document per escrit quins aspectes són assumits per cadascuna de les parts, i també per les altres entitats i associacions que aporten els mitjans humans necessaris per a la desfilada.

20131213 Signatura Protocol Nadal 2

Tal com expressa el regidor de Festes Jordi Martínez, “aquesta col•laboració mai havia estat plasmada en cap document, i per tant era d’interés mutu la redacció d’un protocol que deixara constància d’aquesta realitat no escrita que any rere any es produeix amb la organització de la nostra Cavalcada”.

Així, l’alcalde Toni Francés i el president de l’Associació de Sant Jordi Rafael Tortosa han signat un protocol en el que figura tant el text de la declaració com a BIC com el guió d’actes a realitzar, un llistat dels grups que actualment prenen part a les desfilades i l’itinerari a realitzar del Ban i la Cavalcada; tot això amb la intenció de reconèixer per part de l’Ajuntament “la inestimable i necessària col•laboració de l’Associació en la celebració del Nadal alcoià”, en paraules del regidor Jordi Martínez.

El regidor de Festes vol “reconèixer la importància que té l’Associació de Sant Jordi en l’organització de Pastoretes, Ban i la Cavalcada. Sense la màxima entitat festera i la seua experiència, seria impossible per a l’Ajuntament l’organització d’una festa com la Trilogia de Nadal. L’entitat que pot garantir l’èxit de la nostra Cavalcada és l’Associació, i aquest document serveis per reconèixer el treball que realitzen, i també per a que quede constància d’aquesta estreta col•laboració entre Ajuntament i Associació de Sant Jordi”.

Martínez destaca que “les dues parts consideràvem necessària la signatura d’aquest document per refermar la responsabilitat de l’Associació en l’organització, reconeixent públicament el treball de l’entitat que fa possibles tant les festes de Moros i Cristians com la Cavalcada de Reis Mags, dos dels més importants esdeveniments de la nostra ciutat”.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?