Més de 300 assistents de totes les edats s’espera que participaran aquest dijous en una nova edició de l’Assaig Solidari previ a l’arribada de les festes de Moros i Cristians, una cita que enguany repetirà seu a la Filà Llana d’Alcoi, i que tindrà lloc dijous a partir de les 21 hores.

Les associacions convidades per a aquesta nova cita seran AIN, ASPROMIN; l’Associació de Persones Sordes, l’ONCE, Avanzar, les persones amb malaltia mental ateses per Creu Roja i el Club Esportiu Santa Lucía. A més, també està previst que puguen assistir per compartir aquesta activitat els càrrecs festers d’enguany, els primers trons de les filaes amb càrrec, el Sant Jordiet, l’Associació de Sant Jordi, i el propi vicari. Músics de la Unió Musical El Serpis posaran els seus acords per que l’ambient siga plenament fester, i també els membres de la Corporació Municipal han estat convocats per a que assistisquen (aquests, pagant els seus coberts).

Des de la Regidoria de Benestar Social, que juntament amb Festes organitza aquest assaig, la seua titular Aroa Mira es congratulava per la col·laboració que aquesta iniciativa rep per part de moltes persones i entitats: “En especial, hem d’agrair als hostalers de la Filà Llana, Mari i Toni, la seua col·laboració. També als responsables del Centre Comercial Alzamora, que ens ajuden amb 500 euros per a l’organització de l’acte. I també, com ja vam agrair públicament, hem de destacar a la Filà Marrakesch, que va regalar a l’Ajuntament dues de les paperetes premiades en el sorteig de la Grossa de Nadal, i amb les quantitats obtingudes sufragarem les despeses d’aquesta activitat”.

Cal remarcar que aquest assaig suposa una celebració molt especial per a tots els assistents: “La veritat és que sempre ho passem tots i totes d’allò més bé, i ens dóna l’oportunitat de celebrar una vetllada de convivència, diversió i festa amb persones que no sempre tenen al seu abast la participació en l’ambient fester. El que pretenem és que puguen gaudir d’aquest dia previ a la Festa com tots els alcoians que aquests dies escalfen motors per la celebració, i de ben segur que un any més serà un gran assaig en què ens divertirem molt”.

 

20120416 Assaig Solidari 2

S’esperen més de 300 persones a aquest acte benèfic. Foto d’arxiu.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?