Com ja va sent tradició tancavem el curs amb un concert al Círcul Industrial d´Alcoi, ón interpretarem diverses peces com ara:

ELS TRES TAMBORS………………………..……J. Casulleras

ERS TAN DEN IST……………….……………Harm: M.Vulpius

D’UN TEMPS D’UN PAIS………………Raimom/Harm:M.Oltra

GOODNIGHT, SWEETHEART……….….C.Carter/J.Hudson

IN DIR IST FROIDE ……………..……………………J.S.Bach

VELL ANHEL………….…………………………………J.S.Bach

Pocs dies després la nostra directora Alexandra Soler ens comunicava que el Cor Just Sansalvador de Cocentaiana ens demanava participar juntament amb ells a l´entrada Mora de Cocentaina interpretant “Santiago Capità Abensserraig” de Saúl Gomez.

Els dies calurossos i les vacances de tots els membres de ambdues corals, no va menguar les ganes d´assajar i de compartir vesprades per tal de fer una bona interpretació juntament amb l´Ateneu Musical de Cocentaiana.

I així va ser, el dissabte 9 d´Agost tots uniformats acomençavem el nostre acompanyament a l´Abanderat Moro de Cocentaian, que aquest any tocava a la Fila Kabileños.

Va ser una nit meravellossa, el passeig es quedava xicotet per a la carrossa de l´abanderat, l ácompanyament coral del Cor Just Sansalvador, la Coral Polifònica Alcoiana i l´Ateneu Musical de Cocentaiana.

Un dels moments més màgics que vam poder gaudir tots, va ser l´arribada al Palau. Tribuna d´autoritats, la resta de carregs, mitjans de comunicació, totes les mirades es centraven en l´Abanderat Moro i el seu boato.

Tots els membres de la Coral Polifònica Alcoiana, volem agraïr al Cor Just Sansalvador i en especial al seu director Enrique Jesus Peidro, la confiança deposita en nosaltres per tal de dessenvolupar tal aconteixement.

A continuació vos deixem la retransmissió de l´Entrada Mora de Cocentaina 2014 per part de Pagina66. Cap a les 2h 34min apareix l´Abanderat Moro per la filà Kabileños al Palau, on podran gaudir de la nostra interpretació “Santiago Capità Abensseraig” de Saúl Gomez.

 

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?