galeria2-lightbox-800x600

Les festes patronals de Simat de la Valldigna es celebren els dies 4, 5 i 6 d’agost, i estan dedicades als Santets de la Pedra, Mare de Déu de Gràcia i Santíssim Crist de la Fe, respectivament. El dia 7 d’agost, conegut com el “dia del Gos” es celebra la tradicional desfilada amb fanalets elaborats amb la corfa del meló, que surt des de la Font Menor fins la Font Gran.

Durant aquestos tres dies l’Ajuntament programa una sèrie d’actes festius per a la població, entre els que destaquen els  (tots els dies de 13:00 a 15:00 h i de 18:00 a 21:00 h), revetlles (musica en directe, tots el dies des de la 1:30 h, fins a ben entrada la matinada), espectacles de varietats (tots els dies a partir de les 23:30 h), coets i focs d’artifici (amb la ‘Nit del foc’ a la matinada del dia 6), processons religioses i cercaviles de la Banda de Música municipal (tots el dies, cap a les 21:00 h), i jocs per als menuts (amb la la festa de l’Aigua, que es celebra el dia 3 d’agost a les 12:00 a la Font Gran).

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?