“Compassos de música, danses i veus” és el nom de la nova exposició que s´inaugurà vui Dijous 31 d´Octubre al Museu Alcoià de la Festa d´Alcoi (MAF).

És una exposició que preten recollir informació, fotografies, anècdotes, partitures de 15 entitats musicals d´Alcoi. Es mostrarà al públic la diversitat cultural relacionada amb la música, element clau en qualsevol festa.

La Coral Polifònica Alcoiana també va ser convidada a formar part d´aquesta exposició i ràpidament els memebres de la Junta Directiva es van possar a recollir alló més característic de la nostra entitat: partitures úniques, fotografies així com especial menció a la celebració del 60 aniversari de la fundació de la Coral.

Esperem que siga tot un èxit i per aixó vos convidem a visitarla a partir de l´1 de Novembre i fins el 30 de Novembre de Dimarts a Dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h, Diumenges i Festius de 11h a 14.

Entrada gratuïta.

"Compassos de música, danses i veus"

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?