L’Associació de Sant Jordi ha obert el termini d’inscripció per als concursos per Sergent Major Cristià i Infantil Moro.

El termini d’inscripció per a presentar-se a Sergent Major Cristià finalitzarà el 21 de gener, i es podrà presentar qualsevol fester de l’Associació de Sant Jordi que siga major d’edat i estiga al corrent dels pagament. L’elegit estarà al càrrec durant els propers 4 anys. El concurs serà el 26 de gener a les 18 h., a la filà Cordó.

També s’ha convocat el concurs per a Sergent Infantil Moro. Els candidats han de complir 8, 9 o 10 anys l’any que representen el càrrec, poden representar-lo durant dos anys, sempre que no superen l’edat. Poden inscriure’s fins el 28 de gener i el concurs tindrà lloc el 2 de febrer a les 18 h a la filà Bascs.

La mecànica dels concursos serà similar, ja que a tots dos hi haurà sorteig per l’ordre de la participació i hi haurà dues rondes actuant de forma inversa a la segona. En quant a la música, pel concurs de Majors, el Jurat triarà un dels set pas dobles proposats per l’Assessor Musical de l’Associació de Sant Jordi, Rafa Seguí, que s’interpretarà a la primera ronda. Per a la segona, es sortejarà cada vegada a cada participant quin dels sis restants li pot tocar, podent repetir entre els candidats si així ho determina la sort. En el cas dels xicotets el pas doble obligat a la primera ronda serà ‘Mi Barcelona‘, mentre que a la segona es sortejaran per a cada un, ‘Primavera‘, ‘Aitana‘ i ‘Jordiet‘, podent repetir-se, ja que entren els 3 en cada sorteig

Descarrega bases concurs Sargent Major

Descarrega bases concurs Sargent Infantil

 

Notícia patrocinada per:

 

 

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

*

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?