INFOFESTA és el primer portal a la Comunitat Valenciana dedicat a potenciar totes les Festes Tradicionals, des de Falles, Fogueres, Moros i Cristians, Setmana Santa, Processons, etc. és a dir, qualsevol manifestació festiva dels nostres pobles; sinònim de vida i sentiment.

INFOFESTA està compost per gent jove de la Comunitat Valenciana decidits a treballar, lluitar i defensar els nostres honrats llocs de treball de la millor forma possible amb l’esforç diari de posar en valor les nostres manifestacions festives.

INFOFESTA és un portal gestionat per l’empresa de serveis tecnològics aplicats al turisme Ready2visit, per tant paguem impostos com qualsevol altra empresa que vol fer les coses bé a la nostra Comunitat (IBI, IAE, IRPF, IVA, etc, etc, etc)

INFOFESTA és un projecte de futur; de les nostres festes i per descomptat, per a generar llocs de treball necessaris. Som un mitjà de comunicació totalment legal, comunicatiu i participatiu en la vida quotidiana valenciana.

 

www.infofesta.es | info@infofesta.es

 

 

 

©2024 InfoFesta.es la plataforma más grande de Fiestas Tradicionales en la Comunitat Valenciana  | INFOFESTA | MOROS I CRISTIANS | FALLAS | Descarga nuestra Aplicación móvil Morosicristians.app

CONTACTA

Envíanos un e-mail

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?